Sessies

Plenair

Opening door dagvoorzitter

Ton de Kort

Journalist en presentator met jarenlange ervaring in presentatie van zakelijke en sportieve evenementen en als journalist voor diverse vakbladen, onder meer in de facilitaire branche. Eigenaar TDK Tekst

Plenair

Kwaliteit van leven in woonvormen

Gerke de Boer is betrokken geweest bij het opstarten van meer dan 200 kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie, al dan niet in grootschalig verband. Op basis van zijn bevindingen deelt De Boer ontwikkelingen met betrekking tot kwaliteit van leven in woonvormen en bespreekt hij wat het verschil is tussen ergens wonen met dementie en ergens verpleegd worden met dementie.

Gerke de Boer

Gerke de Boer is leraar verpleegkunde en auteur van vijf boeken rond dementie en zorg. Daarnaast is hij betrokken geweest bij het opstarten van meer dan 200 kleinschalige woonvormen.

Plenair

Werken met passie en compassie

Een nieuwe werkdag? Kom maar op! Dit is dé grondhouding voor kleurrijke teams en medewerkers die zorgen voor oprechte verbinding, hartverwarmende dienstverlening en blijvende herinneringen voor cliënten. Tijdens deze presentatie gaat Erik Bemelmans in op de omstandigheden waarin mensen tot bloei komen, hun mogelijkheden en talenten optimaal benutten en het beste uit zichzelf halen. Hij reikt bovendien middelen, methodes en ideeën aan om het werkgeluk – ofwel de passie en compassie – van samenwerkers te bevorderen.

Erik Bemelmans

Gastvrijheid… Als er íets is wat Erik Bemelmans tijdens zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool met de paplepel is ingegoten, dan is het dat wel. En ruim vijftien jaar werkervaring in de hospitality-sector heeft dat gastvrijheids-DNA alleen maar meer versterkt. Toch is hij de laatste drie jaar fundamenteel anders naar excellente dienstverlening gaan kijken. Want is delivering hospitality nog wel de onderscheidende, bepalende en motiverende factor? In zijn rol als ‘fan-ergizer’ en managing partner bij Fan Factory houdt hij zich dagelijks bezig met de overtreffende trap van delivering hospitality, de katalysator van gastvrijheid: delivering happiness. Ofwel iedere dag méér mensen méér fan maken van hun werk en hun organisatie.

Kom met korting!

Kom met één of meer van uw collega's en ontvang een korting van €100,- per persoon!

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.